Wollig Landleven Fair

15 mei, Lesturgeonplein in VLEDDER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een sfeervolle fair op het Lesturgeonplein voor mensen met passie voor wol, lifestyle en streekproducten… 15 Mei zijn we met Wol, Lifestyle en Streekproducten in Vledder. Voor inmiddels de zesde keer altijd een bijzonder leuke en succesvolle fair voor jong en oud. Heerlijk smullen van de streekpro...

Lees meer

Een sfeervolle fair op het Lesturgeonplein voor mensen met passie voor wol, lifestyle en streekproducten…

15 Mei zijn we met Wol, Lifestyle en Streekproducten in Vledder. Voor inmiddels de zesde keer altijd een bijzonder leuke en succesvolle fair voor jong en oud. Heerlijk smullen van de streekproducten, vers gegrilde hamburgers of spareribs, of kom je voor breien, haken of spinnen? Natuurlijk kun je ook terecht voor leuke homedecoraties, kunst, outdoor, workshops, kleding en lifestyle en nog veel meer. Kortom teveel om op te noemen. Ruim 60 standhouders presenteren hun producten, creaties en specialiteiten.

Dit alles vindt plaats op het Lesturgeonplein in Vledder. Als je passie en interesse hebt voor wol, landleven (lifestyle) en streekproducten, dan kunt u dit niet missen. Sfeer, gezelligheid voor jong en oud.

Workshops BBQ'en, het Wollig Landleven handwerktrefpunt is er voor mensen die kennis willen maken met spinnen,, breien, haken of gewoon kennis willen delen.


De entree is gratis.
Meer informatie zie www.wolliglandleven.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 15 mei 2022 : 11:00 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Lesturgeonplein
Lesturgeonplein
8381 BX VLEDDER

gratis