Wolves in The Throne Room

15 december, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Amerikaanse band Wolves in The Throne Room met een mix van black metal, dark ambient, doom en folk. De Amerikaanse black metal band Wolves in The Throne Room op bezoek in Iduna. Na in 2006 en 2007 twee albums uit te brengen weet de band het genre black metal nieuw leven in te blazen, geïnspireerd d...

Lees meer

Amerikaanse band Wolves in The Throne Room met een mix van black metal, dark ambient, doom en folk.

De Amerikaanse black metal band Wolves in The Throne Room op bezoek in Iduna. Na in 2006 en 2007 twee albums uit te brengen weet de band het genre black metal nieuw leven in te blazen, geïnspireerd door de natuur van Noordwest-Amerika. In een mix van black metal, dark ambient, doom en folk groeien ze uit tot één van de grootste en meeste geliefde bands binnen het genre. Recent tekende Wolves in The Throne Room bij het label Relapse Records en bracht in augustus 2021 album zeven ‘Primordial Arcana’ uit. Zware metalen noemt in de albumrecensie de typische vocalen en bezwerende ondertoon die terugkomen in de plaat. Hierdoor laat de band een onuitwisbare indruk achter vol herkenning, die vooral live goed versterkt wordt en typisch Wolves in The Throne Room is.

Als support neemt de band Stygian Bough mee. Een samenwerking tussen Bell Witch en Aerial Ruin en een combinatie van darkfolk en doommetal. De nieuwe plaat ‘Stygian Bough – Volume 1’ is het geluid minder heavy dan je gewend bent van Bell Witch. Door meer meditatieve zang en akoestische passages klinkt het geheel lichter, maar het blijft nog duidelijk ook doommetal. Naast Stygian Bough neemt Wolves in The Throne Room nog een special guest mee.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 15 december 2022 : 19:00 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 25.00 € 23.00

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 25,00