Workshops van eigen (Oosterparkse) bodem - Schrijven

14 december, Wijkcentrum Bij van Houten in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kom kunst maken met kunstenaars uit de Oosterparkwijk. Vanuit een van de Cultuurcafé's kwam de wens om kunstworkshops aan te bieden door kunstenaars uit de wijk. Dat gaan we doen! Na de zomer starten we in de wijk met de volgende (GRATIS) workshops: 14 december workshop schrijven met Anke Odinga P...

Lees meer

Kom kunst maken met kunstenaars uit de Oosterparkwijk. Vanuit een van de Cultuurcafé's kwam de wens om kunstworkshops aan te bieden door kunstenaars uit de wijk. Dat gaan we doen! Na de zomer starten we in de wijk met de volgende (GRATIS) workshops:

14 december workshop schrijven met Anke Odinga

Portret tekenen met Lilian Verschoor
In deze workshop leer je een aantal basisprincipes?om een portret te kunnen tekenen met potlood.?Je maakt een portret van een mede-cursist. Daarna gaan we een portret tekenen vanuit een ander invalshoek en gaan we iets dieper in op de uitdrukking van een portret.?Potloden en papier zijn aanwezig. Je kunt altijd je eigen potloden meenemen.?

Ontwerp en zeefdruk je eigen t-shirt met Fiana de Raaf
Heb jij altijd al eens willen leren zeefdrukken? Of rond willen lopen in een t-shirt met zelfontworpen design? Dit is je kans! Zeefdrukkunstenaar Fiana de Raaf van Zeefdrukstudio Corvo gaat met je aan de slag. Je zult versteld staan van je eigen creativiteit! En na de workshop ben je een nieuw favoriet shirt rijker. Let op: neem voor deze workshop je eigen t-shirt mee.

Workshop Collage maken met Nancy Schwunk
Knip, plak, scheur en schuif. Bij het maken van een collage orden je plaatjes die je hebt uitgezocht in een magazine en kom je op een experimentele manier tot nieuw beeld. Bij deze workshop creëer je zonder een ontwerp en laat je je verbeelding spreken!?

Schrijfproeverij met Anke Odinga
Hou jij van schrijven maar vind je het lastig om hier tijd voor te maken? Wil je ontdekken wat schrijven jou kan brengen en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Of lijkt het je leuk om eens samen met buurtgenoten te schrijven? In deze schrijfproeverij laat Anke je kennismaken met verschillende schrijfstijlen. We doen dit aan de hand van laagdrempelige oefeningen. Het gaat in deze workshop vooral om het plezier in het schrijven. Schrijfervaring is dan ook niet nodig: iedereen is welkom! Pen en papier zijn aanwezig.

De workshops zijn van 19.30 tot 22.00 uur bij wijkcentrum bij Van Houten.
Maximaal 15 deelnemers per avond.

Schrijf de volgende data snel in je agenda en meld je aan bij cultuurcoach Rozan Vergeer:rozan.vergeer@bijvrijdag.nl.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 14 december 2022 : 19:30 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Wijkcentrum Bij van Houten
Oliesmuldersweg 47
9713 VA GRONINGEN

gratis