World cleanup day

18 september, Kweldercentrum (infocentrum It Fryske Gea) in HALLUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

World cleanup day. Dieren en planten houden niet van rommel. Het probleem is alleen dat zij er geen bende van maken, dat doet de mens. Sommige mensen zijn slordig en laten hun plastic bekertjes en ander rommel achter in de natuur. Wil jij een steentje bijdragen? Kom dan naar deze speciale excursie,...

Lees meer

World cleanup day.

Dieren en planten houden niet van rommel. Het probleem is alleen dat zij er geen bende van maken, dat doet de mens. Sommige mensen zijn slordig en laten hun plastic bekertjes en ander rommel achter in de natuur. Wil jij een steentje bijdragen? Kom dan naar deze speciale excursie, help ons mee om op te ruimen en ga mee op een wandeling met onze excursieleider.

It Fryske Gea heeft een hekel aan rondslingerend afval in de natuur. Dieren raken verstrikt in het vuil, raken gewond en kunnen zelfs ziek worden. Zo raakte heel veel egels met hun kop verstrikt in Mc Flurry bekertjes en vinden we vaak afval in vogelnesten. Het meeste afval breekt maar moeizaam af in de natuur. Een colablikje doet er tussen de 80 en 200 jaar over om af te breken en een petflesje wel 500 tot 1000 jaar! Dat is genoeg reden om onze natuurgebieden schoon te houden. Help jij mee op deze speciale World cleanup day? Geef je dan op.

Interesse?
Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via www.itfryskegea.nl. Bij vragen, bel 0511 – 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Lees minder

Links

Data en tijden

za 18 september 2021 : 10:00 - 12:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Kweldercentrum (infocentrum It Fryske Gea)
Noorderleeg 5a
9074 TG HALLUM

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader