Worteldagen

18 mei t/m 21 mei in Diverse locaties in NORG

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kleinschalig beeldend locatie theaterfestival door 50 kunststudenten op diverse locaties, programma zie www.worteldagen.nl.

Van 18 t/m 21 mei wordt festival Worteldagen voor de 13e keer georganiseerd in Norg, gemeente Noordenveld / Drenthe, het thema van dit jaar is "onuitputtelijk". Het festivalteam is alweer actief met de voorbereidingen van festival Worteldagen 2018.

Ook dit jaar zullen er ongeveer 50 theaterstudenten van diverse kunstopleidingen uit Groningen, Friesland, Overijssel en Utrecht deelnemen aan festival Worteldagen. Zij arriveren twee weken voor het festival in Norg om op een verassende locatie aan een performance te werken.

Een festival van vier dagen organiseren lijkt niet zo ingewikkeld, maar er komt nog redelijk wat om de hoek kijken, voor het zo ver is. We zijn daarom erg blij met de locatiehouders en vrijwilligers die dit samen met het festivalteam elk jaar weer naar een hoger plan tillen, waardoor het festival steeds meer wordt gewaardeerd en bezocht. Daarom voor de nieuwe bezoekers een tip; reserveer je kaarten, wil je op de bonnefooi langskomen, doe dat vooral op de zaterdag en 's avonds! Vaak zijn de kaarten voor de Pinkster zondag en maandag middag snel uitverkocht.

In 2018 zullen we opnieuw samenwerken met de basisschool de Hekakker om de aankleding en de opening te verzorgen.

Het festival gaat zich dit jaar weer naar Kunsterf Norg, Brinkstraat 1 in Norg, waar we op vrijdag 18 mei het 13e jaar zullen inluiden, zowel in en rondom het erf van deze prachtige Saksische boerderij, voorheen een locatie voor meerdere studenten tijdens het Worteldagen festival. Een bijzonder mooie plaats voor een bijzonder festival. Wij hopen dat de nieuwsgierigheid hiermee is gewekt en we iedereen op deze plek van harte welkom kunnen heten.

Links

www.worteldagen.nl

Data en tijden

ma 21 mei 2018 :

Prijzen

Volwassenen : €
Kinderen : €
65 plus : €
CJP : €

Waar is het?

Diverse locaties

9331 ZZ NORG

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen