Wouter Harbers en Robert Cekov

19 september, Reestkerk in BALKBRUG

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muzikale reis met Wouter Harbers, piano en Robert Cekov, viool. Klassieke muziek toegankelijk maken voor iedereen. Dat is de missie van pianist Wouter Harbers. We zijn heel blij u te schrijven dat we vanaf september weer starten met een nieuw seizoen kamerconcerten in het kerkje van Oud Avereest el...

Lees meer

Muzikale reis met Wouter Harbers, piano en Robert Cekov, viool. Klassieke muziek toegankelijk maken voor iedereen. Dat is de missie van pianist Wouter Harbers.

We zijn heel blij u te schrijven dat we vanaf september weer starten met een nieuw seizoen kamerconcerten in het kerkje van Oud Avereest elke 3e zondag van de maand. Na een lange tijd van afgezegde concerten hopen we u dit seizoen weer te verwelkomen op onze intieme, kwalitatief hoogstaande kamerconcerten.
Zondag 19 september zullen Wouter Harbers, piano en Robert Cekov, viool een optreden verzorgen. We beginnen weer om 15.00 uur en tegen 16.30 uur zal het concert afgelopen zijn. Ivm het Coronareglement is de afstand van anderhalve meter nog steeds van kracht en kunnen alleen kaarten via de website besteld worden. www.skoaconcerten.nl

Klassieke muziek toegankelijk maken voor iedereen. Dat is de missie van pianist Wouter Harbers. Liefhebbers en ontdekkers trakteert hij graag op de mooiste muziek ter wereld.
Wouter doorweeft zijn concerten met interessante informatie en ludieke feitjes over de muziek. Dat levert een nieuwe luisterervaring op. Door de wisselwerking tussen pianist en publiek ontstaat een ontspannen en gezellige sfeer.
Samen brengen zij een programma met Hongaarse dansen en andere vrolijke volksmuziek.

Kaarten kunnen via de website gekocht worden ivm de Coronaregels.

De kerk is open vanaf 14.30 uur.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 19 september 2021 : 15:00 - 16:15

Prijzen

Volwassenen : € 15.00
Kinderen : Gratis (t/m 16 jaar)

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Reestkerk
Oud Avereest 5
7707 PM BALKBRUG

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader