Wytske Holtrop en Caspar Vos

19 september, Dorpskerk in ROTTEVALLE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Na een stil Coronajaar waarin veel concerten noodgedwongen moesten worden geannuleerd, is de plaatselijke commissie zeer verheugd dat Wytske Holtrop en Caspar Vos op zondagmiddag 19 september de aftrap voor het nieuwe seizoen doen. Wytske Holtrop uit Gersloot speelt cello sinds haar zesde jaar en k...

Lees meer

Na een stil Coronajaar waarin veel concerten noodgedwongen moesten worden geannuleerd, is de plaatselijke commissie zeer verheugd dat Wytske Holtrop en Caspar Vos op zondagmiddag 19 september de aftrap voor het nieuwe seizoen doen.

Wytske Holtrop uit Gersloot speelt cello sinds haar zesde jaar en kreeg haar eerste lessen in de muziekschool in Beetsterzwaag. In 2018 behaalde zij haar master cum laude aan het Conservatorium in Genève. Caspar Vos behaalde aan het Amsterdams Conservatorium zijn masterdiploma cum laude in 2014. Ze treden regelmatig samen op.

In Rottevalle spelen ze o.a. de Sonate opus 38 in e klein van J. Brahms en de Sonate pour violoncelle et piano FP 143 van F. Poulenc.

Het concert begint om 15.00 uur en de entree is € 10,00 (dit is inclusief een kopje koffie/thee). Reserveren is zeer gewenst, wilt u zeker zijn van een plek. De geldende RIVM maatregelen worden aangehouden hetgeen betekent dat de Doarpstsjerke minder bezoekers kan toelaten gebruikelijk, vol=vol.

Lees minder

Data en tijden

zo 19 september 2021 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 10.00

Toelichting: incl een kopje koffie/thee.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Dorpskerk
Buorren 18
9221 TA ROTTEVALLE

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader