XL- vaarbeleving langs voorjaarszangers in de Alde Feanen

21 mei, Bezoekerscentrum De Alde Feanen in EARNEWÂLD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Excursie It Fryske Gea, opg. itfryskegea.nl. Deze vaarexcursie is Extra Leuk en Extra Lang! Dat wordt dus XL genieten van de uitgestrekte rietvelden, moerasbossen, smalle petgaten en aalscholverkolonie in Nationaal Park De Alde Feanen. Ga mee op vaarexcursie en leer veel over de vogels die in het v...

Lees meer

Excursie It Fryske Gea, opg. itfryskegea.nl.

Deze vaarexcursie is Extra Leuk en Extra Lang! Dat wordt dus XL genieten van de uitgestrekte rietvelden, moerasbossen, smalle petgaten en aalscholverkolonie in Nationaal Park De Alde Feanen. Ga mee op vaarexcursie en leer veel over de vogels die in het voorjaar terugkeren naar dit waterrijke gebied. Misschien spot je naast de vele water- en roofvogels ook wel een zeearend! Ontdek hoe deze vogel aan zijn bijnaam ‘de vliegende deur’ komt. Onze excursieleider vertelt je er graag over, net als over de rijke ontstaansgeschiedenis en het interessante beheer.

Wist je dat de Alde Feanen grotendeels via water te bereiken is?
Een echt vaargebied dus. Des te meer reden om aan boord te stappen van excursieboot ‘De Blaustirns’. Varend op zonne-energie geniet je in alle stilte van de natuur. Onder het genot van een heerlijk voorjaarszonnetje kan de tocht wel nog koud zijn door de wind, dus vergeet je warme jas niet! Een verrekijker is ook zeker een aanrader om alle vogels te kunnen spotten. Vanaf het open bovendek is het uitzicht prachtig.

Zit je liever binnen?
Beneden zit je comfortabel aan de beleeftafels, beplakt met grote omgevingskaarten, planten, dieren, vissen en vogels die je onderweg tegenkomt. Zo mis je niks!

Interesse?
Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via www.itfryskegea.nl. Bij vragen, bel 0511 – 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 mei 2022 : 7:00 - 10:00

Prijzen

Volwassenen : € 20.00
Kinderen : € 14.00 (t/m 11 jaar)

Toelichting: leden € 10,00 (tot 12 jaar € 7,00).

Waar is het?

Bezoekerscentrum De Alde Feanen
Koaidyk 8
9264 TP EARNEWÂLD
0511 539618
www.dealdefeanen.nl
bcdealdefeanen@fryskegea.nl