Yallah!

25 juni, Activiteitencentrum De Holm in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

HET dansfeest van het Noorden met de fijnste beats uit het Midden-Oosten, inspirerende buikdansoptredens en goed gezelschap! Na twee jaar in lockdown voelt de dansschool meer dan ooit te voren hoe belangrijk het is om een sterke danscommunity te hebben. Bewegen samen in een ruimte, de liefde voor ...

Lees meer

HET dansfeest van het Noorden met de fijnste beats uit het Midden-Oosten, inspirerende buikdansoptredens en goed gezelschap!

Na twee jaar in lockdown voelt de dansschool meer dan ooit te voren hoe belangrijk het is om een sterke danscommunity te hebben. Bewegen samen in een ruimte, de liefde voor Arabische muziek, oude en nieuwe vriendschappen, fijne laagdrempelige sfeer en fantastische optredens.

Het eerste feest in 2022 is hopelijk niet het laatste, maar voorzichtigheid (na 2 jaar dicht) is wel geboden. We starten iets kleinschaliger en hebben daarom helaas geen live muziek dit jaar. Wil je bijdragen aan dansfeesten in de toekomst, dan kan je een supportticket kopen. Dit is geen entreebewijs, maar een extra’tje. Zodat we gezamelijk kunnen blijven genieten van dans en muziek.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 juni 2022 : 20:00 - 23:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 12.00

Toelichting: support € 5.00.

Waar is het?

Activiteitencentrum De Holm
Folkingestraat 9b
9711 JS GRONINGEN
050 3125873

€ 15,00