Yn'e Golle

26 juni, Centrum in MAKKUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Cultureel Podium Makkum organiseert met veel plezier op zondagmiddag 26 juni als laatste activiteit van hun seizoen: Yn’e Golle. Een minifestival dat plaatsvindt in de (hooi)schuren van 3 boerderijen rondom Makkum. De bezoekers worden verdeeld in 3 groepen en stappen vanaf het Plein in Makkum op de...

Lees meer

Cultureel Podium Makkum organiseert met veel plezier op zondagmiddag 26 juni als laatste activiteit van hun seizoen: Yn’e Golle. Een minifestival dat plaatsvindt in de (hooi)schuren van 3 boerderijen rondom Makkum. De bezoekers worden verdeeld in 3 groepen en stappen vanaf het Plein in Makkum op de fiets om naar de eerste Golle te fietsen.

Op elke locatie worden de mensen getrakteerd op een verrassende activiteit. Het leuke is, dat zij van tevoren niet weten wat ze te zien zullen krijgen. Elke voorstelling duurt ongeveer 30 minuten, waarna iedereen zich verplaatst naar de volgende locatie.

Aan het eind van de middag, rond 16:45, is er een gezamenlijke afsluiting op het Plein in Makkum, met een vrolijk muzikaal optreden van de dames van de Flageolettes. Iedereen is daarbij van harte uitgenodigd, ook mensen die niet hebben meegedaan aan Yn’e Golle!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 26 juni 2022 : 13:30 - 19:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00

Toelichting: incl. een afsluitend drankje bij Pand 1738, Plein 2 Makkum; leden van CPM € 10,00.

Voorverkoop: SpeElsgoed Markt 12 Makkum, online aanmelden via www.cultureelpodiummakkum.nl.

Waar is het?

Centrum

8754 EL MAKKUM

€ 15,00