Yoga in Concert: Jan Kuiper en Yvonne de Hoop

21 augustus, Landgoed Steenbergerveld in STEENBERGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Welkom op het Landgoed Steenbergerveld te Steenbergen(Dr)! Gitarist, Yogi en schrijver Jan Kuiper en zijn vrouw Yvonne de Hoop verzorgen samen al jaren spraakmakende yogaconcerten. Jan is naast professioneel gitarist een autoriteit op het gebied van Yoga, Meditatie, Zen en Boeddhisme. Yvonne is sp...

Lees meer

Welkom op het Landgoed Steenbergerveld te Steenbergen(Dr)! Gitarist, Yogi en schrijver Jan Kuiper en zijn vrouw Yvonne de Hoop verzorgen samen al jaren spraakmakende yogaconcerten.

Jan is naast professioneel gitarist een autoriteit op het gebied van Yoga, Meditatie, Zen en Boeddhisme. Yvonne is specialist op het gebied van adem, beweging en ontspanning. Stel je voor: je gaat zitten en terwijl je rustig in- en uitademt hoor je de betoverende klanken van een gitaar. Wanneer je vervolgens op je yogamat gaat liggen hoor je een zachte stem die je begeleidt om in een meditatieve flow te komen..welkom bij yoga in concert! Yogahoudingen, muzikale klanken en meditatie komen samen tijdens deze bijzondere uitvoering. Alles mag: actief meedoen op je eigen yogamat, achteruit leunen en genieten van de muziek of een combi van beiden.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 21 augustus 2022 : 11:00 - 13:00

Prijzen

Volwassenen : € 25.00

Toelichting: incl verse thee/koffie.

Waar is het?

Landgoed Steenbergerveld
Middendrift 12
9307 TB STEENBERGEN

€ 25,00