Yorick van Norden

3 december, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Er is een nieuw album op komst van de Haarlemse singer-songwriter Yorick van Norden. Na het voor een Edison genomineerde ‘The Jester’ belooft het derde album iets anders te gaan worden. Voorop staat nog altijd zijn grote liefde voor en kennis van klassieke popmuziek uit de sixties en seventees. A...

Lees meer

Er is een nieuw album op komst van de Haarlemse singer-songwriter Yorick van Norden.

Na het voor een Edison genomineerde ‘The Jester’ belooft het derde album iets anders te gaan worden. Voorop staat nog altijd zijn grote liefde voor en kennis van klassieke popmuziek uit de sixties en seventees.

Al op jonge leeftijd begon Yorick van Norden met het schrijven, spelen en zingen van eigen werk. Toch begon hij zijn carrière eerst als frontman van The Hype, waarna hij na een aantal succesvolle jaren al snel solo zijn muzikale weg vervolgde. Sinds in 2015 zijn eerste soloalbum ‘Happy Hunting Ground’ op Excelsior Recordings verscheen, heeft Yorick bepaald niet stilgezeten. Hij deed meerdere geslaagde clubtours, werkte samen met o.a. Anne Soldaat aan de muziekvoorstelling ‘Unsung Heroes’ en als een van de hoogtepunten deed hij een supportshow van Neil Young in de Ziggo Dome.

Naast dat zijn derde album anders gaat worden, krijgt ook de liveshow een andere insteek. Met een zeskoppige band zal Yorick aantreden in een show met veel aandacht voor rijke arrangementen. In plaats van steeds wisselende setlists per avond werkt hij nu aan een voorstelling met een regisseur.

Iets bijzonders gaat deze avond zeker worden!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 3 december 2021 : 20:00 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 11.00 € 11.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 11,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader