Zandprinses Rosa van der Vijver - De Rode Sneakers

11 december, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kindertheater met live gemaakte zandtekeningen (6+). De Rode Sneakers is een eigentijdse bewerking van het sprookje De rode schoentjes van Andersen, met liedjes en live gemaakte zandtekeningen van Rosa van der Vijver, beter bekend als de Zandprinses. Oma leest Anne voor uit het grote sprookjesboek,...

Lees meer

Kindertheater met live gemaakte zandtekeningen (6+).

De Rode Sneakers is een eigentijdse bewerking van het sprookje De rode schoentjes van Andersen, met liedjes en live gemaakte zandtekeningen van Rosa van der Vijver, beter bekend als de Zandprinses. Oma leest Anne voor uit het grote sprookjesboek, over een meisje dat alles denkt te hebben. Het verhaal geeft Anne een nieuwe kijk op de dingen om haar heen.

In het begin vindt Anne het een kinderachtig verhaaltje, tot het haar ineens een nieuwe kijk geeft op alles om haar heen. Hebben haar vriendinnen wel het beste met haar voor? Is Anne net zo belangrijk voor hen als zij voor haar? Of staat vriendschap toch niet op de eerste plek? De Rode Sneakers is een eigentijdse bewerking van het sprookje De rode schoentjes van Hans Christian Andersen. Door de liedjes en de live gemaakte zandtekeningen krijg je het gevoel alsof je midden in het sprookje zit.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 11 december 2022 : vanaf 14:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.50
CJP : € 10.50

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl