Zeebodem Tuinconcerten

6 augustus t/m 8 augustus, Lancaster Garden in EMMELOORD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zeebodem Tuinconcerten Groei & Bloei Wibi Soerjadi geeft vrijdagavond 6 augustus een tuinconcert in de Lancaster Garden aan de Lindeweg 6 in Emmeloord. De bekende pianist komt op uitnodiging van Groei & Bloei NOP. Hij zal hoogtepunten spelen uit zijn al weer veertigjarige carrière, met onder meer...

Lees meer

Zeebodem Tuinconcerten Groei & Bloei

Wibi Soerjadi geeft vrijdagavond 6 augustus een tuinconcert in de Lancaster Garden aan de Lindeweg 6 in Emmeloord. De bekende pianist komt op uitnodiging van Groei & Bloei NOP. Hij zal hoogtepunten spelen uit zijn al weer veertigjarige carrière, met onder meer klassieke werken, eigen composities en filmtranscripties, gebaseerd op bekende filmwerken. Het concert begint om 19.30 uur. Kaarten kunnen worden besteld op www.noordoostpolder.groei.nl.

Zondagmiddag 8 augustus om 14.00 begint het optreden van Iris Kroes en Jan Vayne, eveneens aan de Lindeweg 6. Iris Kroes zingt al sinds zij kan praten en speelt al ruim vijftien jaar harp. Hierbij heeft zij een unieke combinatie gevonden. Zij trok met haar verbluffende deelname aan The Voice of Holland meteen de aandacht en won dan ook de finale in 2012. Een zeer emotioneel moment uit haar carrière was het optreden tijdens de herdenkingsdienst van de vliegramp MH17. Zij treedt deze middag samen op met Jan Vayne, die bekend staat om zijn grote muzikale talent en zijn liefde voor improvisatie. Voor Jan Vayne is de essentie van zijn vak: zoveel mogelijk mensen raken met muziek.

De tuin is bij beide concerten een anderhalf uur voor aanvang open en er zal een ruime pauze worden gehouden zodat de concertbezoekers ook van de fraai aangelegde tuin kunnen genieten.

Bij de concerten worden de op dat moment geldende RIVM-regels gehanteerd.

Meer informatie over beide concerten en het bestellen van kaarten is te vinden op de website van Groei & Bloei Noordoostpolder: www.noordoostpolder.groei.nl

Gelet op de verwachte grote belangstelling wordt geadviseerd tijdig kaarten te reserveren.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 6 augustus 2021 : 19:30 - 22:00
zo 8 augustus 2021 : 14:00 - 17:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 25.00 € 25.00

Voorverkoop: www.noordoostpolder.groei.nl.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Lancaster Garden
Lindeweg 6
8305 AM EMMELOORD

€ 25,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader