Zeepkistenrace

25 juni, Poeldiep in GRIJPSKERK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zeepkistenrace met als hoofdprijs 150€! De bedoeling is dat mensen in een eigen gemaakt karretje van een helling afrijden, een parcours afleggen, die eindigt boven het water, en dat alles in een zo snel mogelijke tijd. De hoofdprijs is 150€, de 2de prijs is 75€ en de 3de prijs is 50€. De orginalit...

Lees meer

Zeepkistenrace met als hoofdprijs 150€!

De bedoeling is dat mensen in een eigen gemaakt karretje van een helling afrijden, een parcours afleggen, die eindigt boven het water, en dat alles in een zo snel mogelijke tijd. De hoofdprijs is 150€, de 2de prijs is 75€ en de 3de prijs is 50€. De orginaliteitsprijs is 50€.

Minimale leeftijd van deelname is 7 jaar. Een helm is verplicht. Een zwemdiploma is verplicht. Het karretje moet beschikken over een dichte bodem , mag geen aandrijving hebben en wordt vooraf gekeurd door de technische commissie. Deelname is op eigen risico en is gratis.

Per karretje maximaal 3 deelnemers. Waarvan 1 bestuurder en 2 duwers. De zeepkistenrace begint om 15:30 uur.

Voor meer informatie over de zeepkistenrace, reglementen en inschrijfformulier, kunt u mailen naar stichtingoosterkadegroep@outlook.com. Ook komt er binnenkort meer info op de facebook pagina van feestweek Grijpskerk en op inGrijpskerk.nl te staan.
Aansluitend is er live muziek in de feesttent met de Sunshine band.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 juni 2022 : 15:30 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Poeldiep
Oosterkade 1
9843 AG GRIJPSKERK

gratis