Zeldzaam Mooi Markt

25 juli, Vismarkt in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zeldzaam Mooi Markt met unieke, originele en handgemaakte producten van lokale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Op koopzondag 25 juli 2021 is de zesenwintigste editie van de Zeldzaam Mooi Markt op de Vismarkt in Groningen. Het is een markt conform de laatste RIVM richtlijnen met al...

Lees meer

Zeldzaam Mooi Markt met unieke, originele en handgemaakte producten van lokale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers.

Op koopzondag 25 juli 2021 is de zesenwintigste editie van de Zeldzaam Mooi Markt op de Vismarkt in Groningen. Het is een markt conform de laatste RIVM richtlijnen met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten van lokale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen.

Er is voor ieder wat wils. Van handgemaakte en zelf ontworpen illustraties, kunst, woonaccessoires, tot tassen, kleding en nog heel veel meer.
Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud. Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

In samenwerking met de ondernemersvereniging van de Vismarkt zal er een combinatie zijn van ruime terrassen voor verkoeling en de Zeldzaam Mooi Markt. Genieten dus!

Wil je deelnemen? Schrijf je in via www.zeldzaammooi.com

COVID maatregelen Volg de pijlen voor éénrichtingsverkeer. Neem afstand en houd 1,5 meter afstand. Maximaal 2 wachtende bezoekers per marktkraam. Betaal zo veel mogelijk met een bankpas. Vermijd handcontact. Wees vooral lief voor elkaar en geef elkaar de ruimte.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 25 juli 2021 : 11:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Vismarkt

9711 JB GRONINGEN

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader