Zeldzaam Mooi Markt

4 december, Wilhelminaplein in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn handgemaakt en zelfontworpen. Op zondag 4 december 2022 is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige Wilhelminaplein in Leeuwarden. Het is een markt met zeldzaam mooie prod...

Lees meer

Zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn handgemaakt en zelfontworpen.

Op zondag 4 december 2022 is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige Wilhelminaplein in Leeuwarden. Het is een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn handgemaakt, zelfontworpen of in kleine oplages (lokaal) geproduceerd. Daarnaast worden er ook ambachtelijke (biologische) lekkernijen verkocht.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.
Waar: Wilhelminaplein in Leeuwarden
Wanneer: 4 december 2022 van 11:00 tot 17:00 uur
Toegang: gratis
Wil je deelnemen? Schrijf je in via https://www.zeldzaammooi.com/deelnemen

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 4 december 2022 : 11:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Wilhelminaplein
Zaailand
8911 BL LEEUWARDEN