(Zelf)portretkunst

30 juli t/m 22 augustus, Studio Concrea in SCHOONOORD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Van vrijdag 30 juli tot en met zondag 22 augustus 2021 is de expositieruimte van Studio Concrea gevuld met louter portretkunst. Er is werk te zien van 12 Drentse kunstenaars. De coronacrisis, vooral de lockdown en alle beperkingen die dat met zich mee bracht, zette een rem op menige expositieplanni...

Lees meer

Van vrijdag 30 juli tot en met zondag 22 augustus 2021 is de expositieruimte van Studio Concrea gevuld met louter portretkunst. Er is werk te zien van 12 Drentse kunstenaars.

De coronacrisis, vooral de lockdown en alle beperkingen die dat met zich mee bracht, zette een rem op menige expositieplanning. Zo ook bij Studio Concrea. Maar dat is aan het veranderen. Gek genoeg was juist die lockdown een belangrijke aanleiding tot deze expositie.

Terwijl menigeen een min of meer geïsoleerd bestaan leidde, kwam een van de kunstenaars op het idee om een zelfportret te gaan schilderen. Ze vertelde dat aan een aantal andere kunstenaars die het op hun beurt ook een goed idee vonden en ermee aan de slag gingen. Een kleine kettingreactie werd het.

Ook kunstenaars die nog niet eerder een zelfportret maakten, gingen eens goed in de spiegel kijken en pakten een kwast, potlood, pen of wat dies meer zij. Sommigen maakten een aantal zelfportretten, anderen lieten het bij één. Behalve zelf- toont de expositie ook andere portretten van de kunstenaars. Bij elkaar een zeer gevarieerd geheel.

De exposanten: Anke Hoefs, Beatrix Copier, Bert Robben, Caroline Verschoor, Diana Möhlmann, Gerard van Amstel, Harrie Heidema, Loes de Wolff, Martha Marjenburgh, Rob de Jong, Roland van Balen, Wijna Booij.

Lees minder

Links

Data en tijden

vrijdag 30 juli 2021 t/m zondag 22 augustus 2021

zondag : 11:00-17:00
vrijdag : 11:00-17:00
zaterdag : 11:00-17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Studio Concrea
Slenerweg 78
7848 AJ SCHOONOORD
06 - 290 87 377
www.concrea.nl
concrea@online.nl

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader