Zie de dieren

3 maart t/m 27 mei, Gezondheidscentrum Oosterhesselen in OOSTERHESSELEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Tot en met eind mei exposeert Jitske Rinsma in Gezondheidscentrum Oosterhesselen. Oog hebben voor de prachtige natuurwereld met dieren, dat is waartoe kunstenaar Jitske Rinsma oproept. Kijken en zien, zolang de dieren er zijn. In haar tekeningen en schilderijen komen steeds weer dieren terecht, ze...

Lees meer

Tot en met eind mei exposeert Jitske Rinsma in Gezondheidscentrum Oosterhesselen.

Oog hebben voor de prachtige natuurwereld met dieren, dat is waartoe kunstenaar Jitske Rinsma oproept. Kijken en zien, zolang de dieren er zijn.

In haar tekeningen en schilderijen komen steeds weer dieren terecht, ze kan er niet omheen. Zo zijn er de geborduurde dieren op doorzichtig doek en half-doorzichtige panelen: de verbeelding van de “Eeuwige Jachtvelden”, waar dieren na hun dood in een paradijselijke wereld mogen voortleven.

De dierenwereld was altijd al een grote inspiratiebron voor Jitske. Kijken, onderzoeken en dingen maken waren van jongs af aan belangrijk voor haar. Sinds haar opleiding aan de Nieuwe Akademie in Utrecht is zij zich als professioneel kunstenaar helemaal gaan wijden aan het maken en exposeren van kunstwerken en het doen van projecten met andere kunstenaars.

Lees minder

Links

Data en tijden

di 24 mei 2022 : 8:00 - 17:00
wo 25 mei 2022 : 8:00 - 17:00
do 26 mei 2022 : 8:00 - 17:00
vr 27 mei 2022 : 8:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Gezondheidscentrum Oosterhesselen
Edveensweg 13
7861 AM OOSTERHESSELEN