Zinnige Zondagavond: Vriend en vijand

25 september, Jacobuskerk in ROLDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Aan het eind van de vredesweek komt op zondag 25 september Bram Grandia naar Rolde om in een lezing ‘Vriend en vijand’ zijn visie te geven op vrede en met name op de manier waarop wij als Westen omgaan met de oorlog in Oekraïne. Bram Grandia was jarenlang TV-pastor bij de IKON en voorzitter van de...

Lees meer

Aan het eind van de vredesweek komt op zondag 25 september Bram Grandia naar Rolde om in een lezing ‘Vriend en vijand’ zijn visie te geven op vrede en met name op de manier waarop wij als Westen omgaan met de oorlog in Oekraïne.

Bram Grandia was jarenlang TV-pastor bij de IKON en voorzitter van de werkgroep Kerk en Vrede. Hij ondertekende ook de open brief in Trouw van 4 juni 2022, waarin vraagtekens worden gezet bij de toenemende wapenleveranties van het Westen aan Oekraïne, omdat op deze manier Rusland te veel als ‘vijand’ wordt gezien. Hij schrijft: “in het vredeswerk heb ik een allergie opgelopen voor het opdelen van de wereld in goed en kwaad.

Immers dan behoren 'wij' meestal tot de 'goeden' en de anderen tot de 'kwaden'. Dat strijdt met mijn geloof in een God die vrede wil voor en tussen alle volkeren”. Op de Zinnige Zondagavond komt hij tekst en toelichting geven en kunt u met hem in gesprek.

Aanmelding niet nodig, geen reserveringen.

Lees minder

Data en tijden

zo 25 september 2022 : 19:30 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : € 8.00

Toelichting: incl. koffie of thee.

Waar is het?

Jacobuskerk
Kerkbrink 5
9451 AL ROLDE
www.rolderkerk.nl