Zomer Tour

25 juni, Prot. kerk in ROODESCHOOL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Sfeervol concert zanger-pianist Roon Staal met presentatie van zijn nieuwe CD "In The Silence Of Light Remix" CORONA-PROOF CONCERT ROON STAAL IN ROODESCHOOL Zanger en pianist Roon Staal heeft met zijn team een 'corona-proof' Zomer Tour gepland. Op vrijdag 25 juni komt de 41-jarige musicus langs in...

Lees meer

Sfeervol concert zanger-pianist Roon Staal met presentatie van zijn nieuwe CD "In The Silence Of Light Remix"

CORONA-PROOF CONCERT ROON STAAL IN ROODESCHOOL

Zanger en pianist Roon Staal heeft met zijn team een 'corona-proof' Zomer Tour gepland. Op vrijdag 25 juni komt de 41-jarige musicus langs in de Protestantse Kerk te Roodeschool om 19.00 uur en 21.00 uur. Alle door de overheid dan nog steeds afgekondigde corona maatregelen worden indien van toepassing gevolgd en tickets zijn onbeperkt omboekbaar naar concerten later in het jaar.

Coronaproof:
Met op authentieke wijze gezongen covers maar ook typerende eigen werken wordt dit keer niet in twee helften gespeeld maar in één concert van zestig minuten, dus een concert zonder pauze. Er worden twee concerten na elkaar gehouden en u hebt dus een keuze welk concert u wilt bezoeken. Bezoekers zullen bij het arriveren en verlaten van de locatie, en tijdens het concert, worden gehouden aan de 1,5 meter afstand (voor personen uit één huishouden geldt dit niet). Verder wordt er door de organisatie contact gehouden met de bezoekers voor het concert zodat er geen personen met griepklachten aanwezig zullen zijn en zijn contante betalingen niet mogelijk.

"Amazing tenor vocal performance"
Tijdens de concerten zijn er voor sommigen al bekende noten van de man met een warme stem en prachtig pianospel. Eens heeft de legendarische zanger Art Garfunkel (Simon&Garfunkel) over Roon Staal het volgende gezegd: “To whom it may concern: Here I take great pleasure in introducing the extraordinary talent of Roon Staal, one of the truly great singers in the western world! We have been friends for years, singing together and recording just for the beauty of it. Let the amazing tenor vocal performance of Mr Staal now carry you away! Very truly yours”

In The Silence Of Light Remix
In de afgelopen tijd heeft Roon een aantal online concerten gegeven via zijn youtubekanaal. Tijdens het online concert in maart heeft hij zijn nieuwste album 'In The Silence Of Light Remix' gepresenteerd. Daar is in april het album 'A-Priori' bijgekomen.

Tijdens de komende Zomer Tour zullen songs van deze nieuwe maar ook eerdere albums, met zowel eigen composities als covers, live worden gespeeld. Op de website van Roon Staal kunt u zijn muziek alvast beluisteren.

Alle informatie m.b.t. de Zomer Tour en het concert in Roodeschool kunt u vinden op de website www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-15403125

U bent van harte welkom bij een van deze coronaproof concerten!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 25 juni 2021 : 19:00 - 20:00
vr 25 juni 2021 : 21:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 20.00
Kinderen : Gratis (t/m 0 jaar)
Kinderen : € 5.00 (1 t/m 17 jaar )

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

€ 20,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader