Zomerconcerten: King Of The World

19 september, Café De Amer in AMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Sinds de oprichting in 2012 is King of the World een begrip in de binnen- en buitenlandse roots & blues scene. Met de komst van Stef Delbaere op gitaar (2018) en de CD “Connected” (2019) is deze status nog eens stevig bevestigd. Een band die zichzelf heeft herontdekt en waar de klasse en energie van...

Lees meer

Sinds de oprichting in 2012 is King of the World een begrip in de binnen- en buitenlandse roots & blues scene. Met de komst van Stef Delbaere op gitaar (2018) en de CD “Connected” (2019) is deze status nog eens stevig bevestigd.
Een band die zichzelf heeft herontdekt en waar de klasse en energie vanaf druipt!

Tijdens de Corona pandemie, waarin de musici thuis zaten, besloten de heren van King of the World om zich te storten op het schrijven van nieuw materiaal. Geïnspireerd door het tijdsbeeld waarin we verkeren ging de band aan het werk en schreef naar eigen zeggen enkele van hun beste composities. In 2022 zullen deze hun weg vinden naar een nieuw album. Een voorproefje van dat nieuwe album krijg je ook zeker in de tuin van De Amer.

De band bouwde in de afgelopen 9 jaar een dijk van een reputatie op met de albums “Can’t Go Home” (2013), “KOTW” (2014), “Live at Paradiso” (2015), “Cincinnati” (2016) en “Connected” (2019). Alle albums vielen louter lovende reviews ten deel, zowel in de binnen- als buitenlandse muziekpers. En dan hebben we het nog niet eens over hun live-reputatie gehad; een groot deel van het Amer-publiek hoef ik het niet te vertellen, KOTW is een onweerstaanbare live band, die niet weg te denken is uit onze programmering. Voor wie alvast even wil genieten: https://www.youtube.com/watch?v=ImzeyRptkCo&t=182s

Met het dubbelconcert van KOTW sluiten we een mooie muziekzomer af. Dus als je nog een keer zo’n relaxt tuinconcert wilt meemaken, grijp je kans op zondag 19 september om 13.00 uur of 16.30 uur.
De concerten duren een uur plus toegift. Er is geen pauze. Kaartjes kosten € 25,- inclusief twee consumpties. Je betaalt vooraf.

Tijdens onze Tuinconcerten heb je een vaste zitplaats en geldt de anderhalvemetermaatregel.

Reserveren
Je kunt reserveren via het formulier op onze website: www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren. Binnen enkele dagen krijg je een betaalverzoek. Pas na betaling, en onze bevestiging daarvan, is je reservering afgerond.

Zo 19-9-21
King of the World (Blues)
De Amer in Amen
Aanvang: 13.00 en 16.30 uur.
Entree: € 25,00

Lees minder

Data en tijden

zo 19 september 2021 : 13:00 - 14:30

Prijzen

Volwassenen : € 25.00

Toelichting: incl. twee consumpties.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Café De Amer
Amen 20
9446 PC AMEN
0592 389271
www.cafedeamer.nl
de.amer@planet.nl

€ 25,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader