ZomerWelVaart

28 juli t/m 30 juli in Hoge en Lage der A in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Maritiem zomerfestival met markt, foodtrucks en muziek.

De historische Hoge en Lage der A vormen van 28 tot en met 30 juli het decor van het maritieme zomerfestival ZomerWelVaart. Eén ding staat vast: tijdens ZomerWelVaart wordt het een drukte van belang in de Groningse diepen en havens.

De Verhalen van Groningen
Desalniettemin vormen de Hoge en de Lage der A het hart van het zomerse maritieme festival. De vele vaak historische schepen die hier liggen, openen tijdens het festival de deuren voor het publiek.

Zeldzaam Mooie Markt
Niet alleen op de schepen zelf, ook aan wal is van alles te doen. Zo staan de kades vol met kraampjes van de Zeldzaam Mooie Markt. De naam doet het al vermoeden: hier kun je shoppen voor allerlei unieke, originele en handgemaakte spulletjes én vintage- en retro-artikelen. ZomerWelVaart is een festival voor het hele gezin, dus ook voor de kinderen is er van alles te beleven, vooral aan het Kleine der A. In de knutselkeet kunnen de handjes uit de mouwen en bij de Moesmeisjes, een vrolijke groente- en fruitbar, mogen kinderen hun zelf gekozen fruit door de slow-juicer persen.

Foodtrucks
En wat is een festival zonder foodkraampjes? Op de kades staan verschillende foodtrucks waar je onder andere terecht kunt voor ambachtelijk schepijs of heerlijke crêpes. Meer zin in iets hartigs? Kraampjes met sushi, Thaise hapjes of streetfood vind je er ook.

Muziek
Tegen de sfeervolle achtergrond van historische schepen en pakhuizen spelen tijdens ZomerWelVaart de leukste, hipste en lekkerste bands en muzikanten hun beste muziek.

Links

www.zomerwelvaart.nl

Data en tijden

zo 30 juli 2017 :

Prijzen

Volwassen : €
Kinderen : €
65 plus : €
CJP : €

Waar is het?

Hoge en Lage der A

9712 BJ GRONINGEN

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen