ZoSint - De Grote Show Voor Sinterklaas

23 november, Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn in VEENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Grote show voor Sinterklaas is een interactieve theatershow met als afsluiting een meet & greet met Sinterklaas en zijn Pieten. Pietelientje is samen met Hoofdpiet druk aan het voorbereiden voor de Grote Show van Sinterklaas. Testpiet vraagt zich af of het allemaal wel goed komt. Ook Pepita, Hui...

Lees meer

De Grote show voor Sinterklaas is een interactieve theatershow met als afsluiting een meet & greet met Sinterklaas en zijn Pieten.

Pietelientje is samen met Hoofdpiet druk aan het voorbereiden voor de Grote Show van Sinterklaas. Testpiet vraagt zich af of het allemaal wel goed komt. Ook Pepita, Huispiet en Wenspiet zijn er niet helemaal zeker van. Alle Pieten worden een beetje onrustig, het moet natuurlijk wel goed komen voordat Sinterklaas het theater binnenkomt… Gelukkig is daar Tussendoorpiet met een grote verrassing, maar is dat wel de oplossing? De twijfel slaat toe, komt dit wel allemaal goed? Komt Sinterklaas wel echt naar het theater? Kom naar De Grote Show voor Sinterklaas en beleef het mee!
Zing en dans mee op de grootse hits zoals ‘de Pepernotenmambo’, ‘Pakjes hier – Pakjes daar’, ‘Super Sinterklaas’ en nog veel meer. Natuurlijk maken de Pieten er weer een gigantisch feest van samen met de enige echte Pietenband.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 23 november 2022 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 7.50

Waar is het?

Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn
Museumplein 5a
9641 AD VEENDAM
0598 634566
www.vanberesteyn.nl
vanberesteyn@veendam.nl

€ 7,50