Zoutsloter Kerstmarkt

10 december, Centrum in HARLINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ruim 200 kramen staan opgesteld langs de Zoutsloot. Ook is er muziek en straattheateracts. Programma op zoutsloterkerstmarkt.nl. Het idee om op de knusse gracht een kerstmarkt te organiseren, bleek in 2004 meteen een schot in de roos. Wat aan de keukentafel van Karen Brugman en Willard van Grootve...

Lees meer

Ruim 200 kramen staan opgesteld langs de Zoutsloot. Ook is er muziek en straattheateracts. Programma op zoutsloterkerstmarkt.nl.

Het idee om op de knusse gracht een kerstmarkt te organiseren, bleek in 2004 meteen een schot in de roos. Wat aan de keukentafel van Karen Brugman en Willard van Grootveld is bedacht, heeft zich ontwikkeld tot een grote publiekstrekker. Niet voor niets beheerst de Harlinger kerstmarkt de top der kerstmarkten. Meer dan eens aangestipt als de gezelligste en meest sfeervolle van het Noorden met ruim tweehonderd kramen vol gevarieerde koopwaar. En meer…Uniek in sfeer en setting
De Zoutsloter Kerstmarkt is uniek in sfeer en setting. Mede dankzij de medewerking van de bewoners, die spontaan de gevels van hun monumentale woningen feestelijk verlichten en decoreren. Houtvuren her en der versterken de sprookjesachtige ambiance en nostalgische uitstraling.


Kern van de kerstmarkt vormen een mix van rond de 200 kramen van standhouders en goede doelen uit binnen- en buitenland. Alle gelegenheid voor de duizenden bezoekers om te genieten van ambachtelijke lekkernijen als apfelstrudel, poffertjes, chocolademelk, kazen, (gluh)wijn, jams et cetera. Uiteraard zijn allerlei ingrediënten aanwezig om kerstinspiratie op te doen. Of het nu gaat om eten, drinken, decoratie of kleding. De kerstmarkt wordt opgeluisterd met kerstactiviteiten en verrassende muziek- en theateracts!

Lees minder

Links

Waar is het?

Centrum

8861 EJ HARLINGEN