Zuid-Afrika middag

24 september, Sint Maartenskerk in SIBRANDABUORREN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op zaterdag 24 september a.s. is er een Zuid-Afrika middag voor donateurs, volgers en geïnteresseerden in het werk van Stichting Denova. Iedereen is welkom! Deze dag valt samen met de viering van Heritage Day in Zuid-Afrika. Dat is een nationale feestdag die in het teken staat van de diverse cultu...

Lees meer

Op zaterdag 24 september a.s. is er een Zuid-Afrika middag voor donateurs, volgers en geïnteresseerden in het werk van Stichting Denova. Iedereen is welkom!

Deze dag valt samen met de viering van Heritage Day in Zuid-Afrika. Dat is een nationale feestdag die in het teken staat van de diverse culturen waar Zuid-Afrika uit bestaat. In de volksmond wordt het ook wel ‘National Braai Day’ genoemd omdat heel veel mensen dan voor het eerst na de winter weer samenkomen om te barbecueën.

Een ‘braai’ is er de 24e niet, maar er zijn wel hapjes en drankjes tijdens onze Zuid-Afrika middag. Vanaf 15.00 uur ontvangen we jullie in de Sint Maartenskerk aan It Lange Ein 44 te Sibrandabuorren.

Jacobus en Marieke, oprichters van Stichting Denova, beginnen de middag met een verslag van hun bezoek afgelopen augustus aan De Nova. Zij tonen ook de vorderingen van het project ‘Denova Droog’ . Aan de hand van foto’s en video’s maken de bezoekers ook nader kennis met de mensen van Denova en de omgeving.

Daarna kan er geproefd worden van diverse Zuid-Afrikaanse lekkernijen zoals wijn, Mascoville hot sauce, Amarula, zoetigheid en biltong (gedroogd vlees).

Jacobus, Marieke, het Nederlandse bestuur en de vrijwilligers zijn aanwezig en zeer bereidwillig om meer informatie over Stichting Denova te geven gedurende middag. Er zal ook een standje zijn met openstaande vacatures voor vrijwilligers.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 24 september 2022 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Sint Maartenskerk
It Lange Ein 44
8647 SC SIBRANDABUORREN

gratis