Zuidlaardermarktrally

17 oktober, Sprookjeshof in ZUIDLAREN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Nu de regels rond Covid allerwegen worden versoepeld en ook de Zuidlaardermarkt – zij het in afgeslankte vorm – weer doorgang zal vinden, wil ook de Noord-Nederlandse Motor- en Autoclub NNMC de Zuidlaardermarktrally weer oppakken. Traditioneel wordt deze tocht altijd verreden vanuit ’t Hof van Zuidl...

Lees meer

Nu de regels rond Covid allerwegen worden versoepeld en ook de Zuidlaardermarkt – zij het in afgeslankte vorm – weer doorgang zal vinden, wil ook de Noord-Nederlandse Motor- en Autoclub NNMC de Zuidlaardermarktrally weer oppakken. Traditioneel wordt deze tocht altijd verreden vanuit ’t Hof van Zuidlaren (Sprookjeshof) op de zondag voor de Zuidlaardermarkt, in dit geval dus op zondag 17 oktober a.s.
De Zuidlaardermarktrally is als puzzeltocht geschikt voor het hele gezin en bestaat uit twee gedeelten, namelijk een puzzelzoektocht en een autopuzzelrit. Het ochtendgedeelte, de puzzelzoektocht, speelt zich grotendeels buiten de auto af. De deelnemers rijden dan naar een in de nabijheid van Zuidlaren gelegen lokatie waar allerlei zoekopdrachten en puzzels moeten worden uitgevoerd. Vervolgens keren de deelnemers weer terug naar het restaurant waar gestart werd, om na de middagpauze een puzzelrit te rijden van ongeveer twee uur. Hiervoor zal een eenvoudig reglement gelden, zodat iedereen daaraan kan meedoen.
De start is zondag 17 oktober van 10 tot 11.30 uur vanuit ’t Hof van Zuidlaren aan de Groningerstraat 10, waar ter plaatse kan worden ingeschreven. De deelnemers moeten er uiteraard wel voor zorgen een corona-toegangsbewijs (QR-code) bij zich te hebben!
Wij verwachten de rijders van de puzzelrit dan rond 17 uur weer terug in ’t Hof van Zuidlaren, waar na het uitrekenen van de routekaarten de prijsuitreiking zal plaatsvinden omstreeks 18 uur.
En omdat wij MartiniPlaza en Patisserie Hovius tot onze sponsoren mogen rekenen, zullen er als prijzen onder meer kaartjes voor een theatervoorstelling en een aantal heerlijke Zuidlaarderbollen te winnen zijn. En ook rijders die minder goed in het puzzelen zijn, maken kans op een prijs, want wij verloten ook nog prijsjes.

Lees minder

Data en tijden

zo 17 oktober 2021 : 10:00 - 18:00

Toelichting: inschrijving 10-11.30 u

Prijzen

Volwassenen : € 11.00

Toelichting: prijs geldt per auto.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Sprookjeshof
Groningerstraat 10
9471 AR ZUIDLAREN
050 4091212
www.sprookjeshof.nl
info@sprookjeshof.nl

€ 11,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader