Zweedse Kerstmarkt

10 december t/m 11 december, Voormalige Suikerfabriek in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zweedse Kerstmarkt 2022: Vier de Zweedse kerst in Groningen Of je nu op zoek bent naar een origineel kerstcadeau, houdt van gezelligheid of stiekem een beetje verliefd bent op Zweden of Scandinavië, de Zweedse Kerstmarkt wil je bij zijn! De Zweedse kerstformule schitterde drie jaar door afwezighei...

Lees meer

Zweedse Kerstmarkt 2022:
Vier de Zweedse kerst in Groningen

Of je nu op zoek bent naar een origineel kerstcadeau, houdt van gezelligheid of stiekem een beetje verliefd bent op Zweden of Scandinavië, de Zweedse Kerstmarkt wil je bij zijn! De Zweedse kerstformule schitterde drie jaar door afwezigheid, maar keert terug in de Suikerfabriek Groningen op 10 en 11 december. De kerstmarkt bestaat niet alleen uit 100 shopadresjes, maar ook uit livemuziek en workshopprogramma.

De rauwe en industriële Suikerfabriek is het decor van de Zweedse Kerstmarkt. We vullen de fabriek met unieke Zweedse adresjes, Scandinavisch moois en handgemaakte hebbedingen. Geen dertien in een dozijn-producten, maar producten met een verhaal. Soms handgemaakt of natuurlijk, maar altijd met passie verkocht. Tel hier lekker eten, kerstgezelligheid en fijne muziek bij op, en je weet waarom de Zweedse Kerstmarkt de afgelopen jaren is opgeklommen tot één van de grote publieksfavorieten in kerstmarktenland.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 december 2022 : 10:00 - 17:00
zo 11 december 2022 : 10:00 - 17:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 9.00 € 8.50
Kinderen : Gratis (t/m 11 jaar) Gratis (t/m 11 jaar)
Kinderen : € 9.00 (12 t/m 18 jaar ) € 8.50 (12 t/m 18 jaar )

Voorverkoop: www.zweedsekerstmarkt.nl/tickets.

Waar is het?

Voormalige Suikerfabriek
Suikerlaan 10
9743 DA GRONINGEN

€ 9,00