Zwerf je mee over de Beulakerwijde?

5 oktober t/m 19 oktober, Bezoekerscentrum De Wieden in SINT JANSKLOOSTER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vaarexcursie o.l.v. gidsen Natuurmonumenten (6+), opg. www.natuurmonumenten.nl/dewieden/activiteiten. De schipper gidst je langs prachtige stukken van het waterrijke natuur- en cultuurlandschap van De Wieden. Met de open excursieboot ervaar je de weidsheid en de kronkelende sloten van De Wieden op ...

Lees meer

Vaarexcursie o.l.v. gidsen Natuurmonumenten (6+), opg. www.natuurmonumenten.nl/dewieden/activiteiten.

De schipper gidst je langs prachtige stukken van het waterrijke natuur- en cultuurlandschap van De Wieden. Met de open excursieboot ervaar je de weidsheid en de kronkelende sloten van De Wieden op zijn best.

Dichterbij de bijzondere waterrijke natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden kun je niet komen. Met de open excursieboot zwerf je een kleine twee uur door het bewaard gebleven landschap. De schipper die ook boswachter of natuurgids is, laat je het gebied met al je zintuigen beleven. Je kunt genieten van leuke verhalen over het gebied en het planten- en dierenleven.

Annuleren
Afbellen vanwege verkoudheid of koorts bij huisgenoten kan bij voorkeur zo vroeg mogelijk maar tot minimaal een uur voor vertrek. Je kunt bellen met het bezoekerscentrum, dat tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar is. In dat geval wordt geld teruggestort.

Het is aan te raden je mobiele telefoonnummer te vermelden bij het reserveren, zodat het bezoekerscentrum je kan bereiken.

In geval van verkoudheid van de schipper of koorts bij huisgenoten van de schipper, wordt de tocht vanuit het bezoekerscentrum geannuleerd, als we geen vervanger hebben. Deze tocht kan ook vanwege weersomstandigheden zoals onweer geannuleerd worden. Regen is geen reden om te annuleren.

Graag een kwartier voor aanvang van de vaartocht melden aan de balie van het bezoekerscentrum.

Richtlijnen
Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Dit verwachten we ook van onze bezoekers.

Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers voor deze excursie is daarom beperkt. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Kom met eigen vervoer naar het bezoekerscentrum. Kom niet als je klachten hebt die te maken zouden kunnen hebben met Corona. Hou je aan de richtlijnen.

Lees minder

Links

Data en tijden

di 5 oktober 2021 : vanaf 14:30
di 12 oktober 2021 : vanaf 14:30
di 19 oktober 2021 : vanaf 14:30

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Bezoekerscentrum De Wieden
Beulakerpad 1
8326 AH SINT JANSKLOOSTER
0527 246644
www.natuurmonumenten.nl

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader