Zwerftocht langs de Tjonger

8 oktober, Uitzichtpunt Tjongertoer in KATLIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Hoe een beekdal er uit ziet? Dat weet je na een bezoek aan de Tsjongerdellen. Een prachtig natuurreservaat waar oude meanders doorheen slingeren, dichtbij Oldeberkoop. Ga mee op pad met onze natuurgids voor een prachtige natuurbeleving. De natuur biedt zoveel moois om te zien en wij vertellen jou hi...

Lees meer

Hoe een beekdal er uit ziet? Dat weet je na een bezoek aan de Tsjongerdellen. Een prachtig natuurreservaat waar oude meanders doorheen slingeren, dichtbij Oldeberkoop. Ga mee op pad met onze natuurgids voor een prachtige natuurbeleving. De natuur biedt zoveel moois om te zien en wij vertellen jou hierover graag.

Meanders en zeldzame vogelsoorten
Al wandelend door dit waterrijke gebied leren we onder begeleiding van onze enthousiaste gids meer over de oude meanders van de rivier Tsjonger (Kuunder in het Stellingwerfs) die weer in oude glorie zijn hersteld. Oftewel een prachtige zwerftocht door dit unieke stukje Friese natuur.

Interesse?
Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via www.itfryskegea.nl. Bij vragen, bel 0511 – 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Lees minder

Links

Data en tijden

za 8 oktober 2022 : 10:00 - 12:00

Prijzen

Volwassenen : € 4.00
Kinderen : € 2.00 (t/m 12 jaar)

Toelichting: leden gratis.

Waar is het?

Uitzichtpunt Tjongertoer
Tjongervallei
8455 JW KATLIJK