Zydeco la Louisiane

26 juni, Podium Lewinski in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zydeco La Louisiane is een 'Zydeco Power Trio' met Bill Honing (Drums), Peter Kummer (Bas/Backing Vocals) en Peter Mul (Accordeon/Lead Vocals). De naam van de band verwijst enerzijds naar de stijl van de muziek, en anderzijds naar de unieke cultuur van de staat Louisiana met zijn Franstalige worte...

Lees meer

Zydeco La Louisiane is een 'Zydeco Power Trio' met Bill Honing (Drums), Peter Kummer (Bas/Backing Vocals) en Peter Mul (Accordeon/Lead Vocals).

De naam van de band verwijst enerzijds naar de stijl van de muziek, en anderzijds naar de unieke cultuur van de staat Louisiana met zijn Franstalige wortels.

Zydeco is feestelijke muziek uit de staat Louisiana in de Verenigde Staten. Deze muziekstroming ontstond aan het begin van de twintigste eeuw als merkwaardige mengeling van de traditionele Franstalige Cajun muziek en de Afro-Amerikaanse Rhythm and Blues en Blues met een belangrijke rol voor de accordeon. De term ‘Zydeco’ voor deze feestelijke hutspot van verschillende muziekstijlen is een verbastering van de titel van het nummer 'Les Haricots Sont Pas Salés'.

Een optreden van Zydeco La Louisiane is een reis door de geschiedenis van de Zydeco en een hommage aan de muzikale helden van de band zoals Buckwheat Zydeco, C.J. Chenier en Chubby Carrier.

Vooraf een hapje mee-eten? Dat kan! Voor €16.75 per persoon. Eventuele dieetwensen kunt u vooraf aan ons doorgeven. De keuken is geopend tussen 18:00 en 19:30.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 26 juni 2021 : 19:30 - 22:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 7.50 € 7.50

Voorverkoop: www.lewinski.nl.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Podium Lewinski
Waterhoenstraat 2
8601 XT SNEEK
06 1204 5271
www.lewinski.nl

€ 7,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader