Evenementen tijdens het Paasweekend

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

Alle evenementen tijdens Pasen 2018

Nog even en dan is het Pasen. Het eerste lange weekend van het jaar met meestal heerlijk weer. Dit jaar vallen deze dagen op zondag 1 april en maandag 2 april. Bedenk nu alvast wat je wilt gaan doen. Bestel snel kaarten, zodat je tijdens het paasweekend niet achter het net vist. Of je nou scholier bent, student of een baan hebt: voor iedereen hebben we hier de leukste evenementen op een rijtje gezet die je tijdens het paasweekend kunt bezoeken. Enjoy! 

Genieten van classic cars, motoren en bromfietsen voor 1990

Heel het Fries Congrescentrum 13.000+ m2 (3 hallen, 3 zalen & 2 winkelstraten) is gevuld met klassiekers. Je kunt op deze gezellige locatie genieten van classic cars, motoren, bromfietsen waarvan het bouwjaar dateert van voor december 1990 
Ook zijn er deelnemers met miniaturen, jukeboxen, overige gadgets en worden er demonstraties gehouden. Handelaren, clubs en restauratiebedrijven presenteren hun waar en kunnen je, zonodig, van advies dienen. 

Voor onderdelen nieuw en gebruikt kun je ook zeker terecht op deze beurs.  

Bezoekers met een voertuig waarvan het bouwjaar dateert voor december 1990 kunnen parkeren op het (vergrote) showpaddock en krijgen 2,- Euro korting op de entree!

 


Oldtimerbeurs De Klassieker

Boeken- en vlooienmarkt

Op zoek naar boeken, leuke cadeaus en tweedehands  spullen? In Haren vindt 31 maart in het Het Gorechthuis de boeken- en vlooienmarkt plaats. de markt start om 10 uur en duurt tot 17.00 uur. 


Bekijk de boeken- en vlooienmarkt

Wat te doen tijdens Pasen?

Wat wil je gaan doen tijdens het paasweekend? Wij hebben de leukste uitjes tijdens Pasen voor jullie verzameld. Wil je bijvoorbeeld eieren zoeken met GPS in Midwolda? Of bezoek je dit extra lange weekend liever een paasmarkt , vlooienmarkt of braderie? Dan heb je mazzel want in het noorden kun je kiezen uit meerdere markten. Zo kun je naar  Appelscha, Roden, Lauwersoog of ga je liever naar de Zeldzaam mooi markt op de Vismarkt in Groningen? Of ga je liever naar het paasvuur in Westerbork? Wat ook heel leuk is, is het jaarlijkse kraomschudden in Havelte. Kom ook om daar de geboorte van de lammetjes te vieren. Deze keer zijn er wel 120 paaseieren, waaronder drie gouden, verstopt bij de kooi. Wie die vindt krijgt een leuke attentie. Ben je liever actief bezig?  Dan kun je meedoen met de paaswandeling in Appingedam of de damshûs wandeltocht in Nij Beets. Of neem je liever de kunstwandelroute in Akkrum of met Staatsbosbeheer wandelen in het Drents-Friese Wold? 

Heb je nog geen steeds geen idee wat je moet doen tijdens Pasen? Klik dan hieronder voor nog meer uitjes tijdens de eerste dagen van april.