Evenementen tijdens het Pinksterweekend

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken

Gevonden evenementen

  • Geen evenementen gevonden
Toon meer gevonden evenementen

Gevonden locaties

  • Geen locaties gevonden

Pinksteren valt altijd op een zondag en een maandag. Dit jaar valt 1e Pinksterdag op zondag 4 juni en maandag 5 juni is het 2e Pinksterdag. Dit betekent voor veel mensen een lekker lang weekend vrij van zaterdag tot en met maandag. Ideaal dus om iets leuks te doen samen. Wil je tweede Pinksterdag liever niet in een stampvolle woonboulevard doorbrengen? VanPlan zet alle leuke alternatieven voor je op een rij.

Er samen op uit met Pinksteren!

Ga bijvoorbeeld naar een van de vele Pinksterfeesten, bezoek een fair of Pinkstermarkt of ga naar de Oostwold airshow. Voor een sportief Pinksteren bezoek je het Pinkstervolleybaltoernooi of de Fietselfstedentocht. Op deze pagina vind je een handig overzicht van alle uitjes en evenementen in Groningen, Friesland en Drenthe tijdens het Pinksterweekend.

Alle evenementen tijdens Pinksteren 2017

Veilig tickets bestellen of aanbieden?

Veilig online tickets, kaarten of toegangskaarten bestellen? Ja dat kan! Bij ons ben jij 100% verzekerd van je bestelde tickets. Als onderdeel van NDC Mediagroep BV verzekeren wij jou dat je veilig kunt bestellen. Vanuit je luie stoel, op kantoor of vanaf je telefoon. Maar wij bieden niet alleen tickets aan, je kunt ook gemakkelijk en snel een evenement aanmelden. Dit kan via onze partner Uitservice. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Bekijk alle evenementen Meld uw evenement aan